NU Pedagogisch Werk

  • Leert studenten pedagogische en didactische vaardigheden in de praktijk toe te passen
  • Studentgericht: modern, toegankelijke taal en veel échte beroepssituaties
  • 100% geënt op het nieuwe kwalificatiedossier en examengericht
  • Integratie dossiers van kinderopvang, jeugdzorg en onderwijsassistent in de basisboeken
Bestel uw beoordelingsmateriaal
Probeer 30 dagen gratis het digitale materiaal.

Lesmateriaal NU Pedagogisch Werk

Voor de opleiding Pedagisch Werk

NU Pedagogisch Werk bestaat uit basisboeken en profielboeken en een online leeromgeving. Met deze methode wordt het beroepsgerichte deel van het kwalificatiedossier afgedekt. NU Pedagogisch Werk leert studenten pedagogisch en didactische vaardigheden in de praktijk toe te passen.

Over NU Pedagogisch Werk

NU Pedagogisch Werk Straks kinderen en jongeren verder helpen. Met NU Pedagogisch Werk kiest u voor een complete methode gekenmerkt door de heldere structuur, vormgeving en krachtige didactiek. De beide basisboeken behandelen de lesstof voor de basis van de opleiding. De profielboeken behandelen het vervolg van de opleiding: profiel Onderwijsassistent, het profiel Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of het profiel Gespecialiseerd Pedagogisch Werker.

De methode NU Pedagogisch Werk  heeft de beste didactiek, structuur en vormgeving. Alle boeken binnen deze methode kennen dezelfde opbouw, met een sterk praktijkgerichte insteek. De theorie wordt aangeboden aan de hand van voorbeelden en reële beroepssituaties, de rubriek ‘Werken in de praktijk’, met een focus op het beroep. In NU Pedagogisch Werk  vindt de student overzichtelijk het extra oefenmateriaal, waaronder een uitgebreide toetsenbank.

Vanuit NU Pedagogisch Werk  heeft u toegang tot al het digitale lesmateriaal.

Voor de student
Studenten hebben o.a. toegang tot een uitgebreide toetsenbank met honderden vragen op kennis-, inzicht- en toepassingsniveau, met directe feedback, verwijzingen naar de leerstof en een studieadvies. Daarnaast zijn er uitlegvideo’s bij moeilijke onderwerpen en een begrippentrainer. Zo kunnen studenten dagelijks efficiënt en effectief leren, oefenen en toetsen.

Voor de docent
Er zijn veel online extra’s zoals uitwerkingen, lessheets, projecten en PowerPoint-presentaties. Samen met de tools om de voortgang en resultaten van uw studenten te monitoren, geven deze u nu houvast om uw studenten straks optimaal voorbereid de beroepspraktijk in te laten gaan.

Wilt u producten van NU Pedagosgisch Werk bestellen of deze op de boekenlijst plaatsen?

Bekijk hier het assortiment en de prijzen voor 2018 >>

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. Bekijk dan onderstaande kalender voor trainingen en webinars in ons trainingscentrum.

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s

Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Toegang digitaal lesmateriaal

Ervaringen - docent aan het woord...

Bent u benieuwd hoe docenten NU Pedagogisch Werk ervaren? Bekijk het filmpje en de quote.

Enkele studenten hebben het boek al helemaal uit omdat het zo lekker leest.
Lees meer...

Friesland College

Vraag nu uw beoordelingsmateriaal aan

Selecteer hieronder de materialen uit de nieuwste editie die u wilt beoordelen. Wilt u daarnaast ook producten uit andere jaren bestellen? Ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001872267
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001872250
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001870898
Boek
Beoordelingsexemplaar
+
9789001872236
Boek
Beoordelingsexemplaar
+
9789001888114
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001881436
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001880903
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001881443
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001881450
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+

Nieuws

  • Naast Almer, Liesbeth en Joris hebben we sinds kort een nieuwe, enthousiaste accountmanager die ons team versterkt. Dat is Ciska Snel, die hiernaast ook mbo-docent is op het Alfa College, en daarmee goed weet wat u en uw studenten nodig hebben!
  • Met de training Vijf x Eigen-Wijs leert u op praktische wijze hoe uw studenten inzicht kunnen krijgen in de manieren waarop mensen contact met elkaar maken.
  • Gaat u volgend schooljaar (weer) werken met een NU Methode? Meld u dan aan voor een starttraining bij u op school.

Nieuwsbrief Pedagogisch Werk

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws over NU Pedagogisch Werk
of ontwikkelingen op uw vakgebied?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.