NIEUW: NU Rekenen 2e editie

NIEUW: NU Rekenen 2e editie

De tweede editie van NU Rekenen is volledig geactualiseerd. Door de heldere structuur, vormgeving en didactiek werken studenten doelgericht toe naar het centrale examen op niveau 2F of 3F.

NU Rekenen 2e editie

  • Groot aanbod digitale toetsen
  • Digitale Oefentoetsen met persoonlijke leerroute
  • Eenvoudig differentiëren: toegang tot alle niveaus
  • Ruim 350 animaties met uitleg
Bestel uw beoordelingsmateriaal
Probeer 30 dagen gratis het digitale lesmateriaal.

Lesmateriaal bekijken

De slimste route naar het mbo-examen
Kiezen voor NU Rekenen 2e editie, betekent straks de slimste route naar het mbo-examen. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken per niveau en een uitgekiende online leeromgeving. Gebruikers prijzen de heldere structuur, didactiek en vormgeving. Inmiddels maken al ruim 80.000 studenten enthousiast gebruik van NU Rekenen.

Over NU Rekenen 2e editie

Met NU Rekenen 2e editie kiest u voor een heldere structuur en vormgeving en een krachtige didactiek. In de nieuwe editie is de Examentraining verbeterd en sterk uitgebreid. Door de digitale hoofdstuktoetsen houdt u meer tijd over om uw studenten optimaal te begeleiden. Via online dashboarding en monitoring heeft u snel inzicht in voortgang en resultaten.

De kracht van NU Rekenen - maximale vrijheid binnen één heldere structuur.

NU Rekenen is opgezet volgens een heldere structuur met een stevige didactiek van leren, oefenen en toetsen. Met NU Rekenen heeft u maximale vrijheid om zelf uw eigen programma en individuele leerroutes samen te stellen. Zo kunt u beginnen met leren en oefenen aan het begin van het hoofdstuk of de paragraaf, maar u kunt ook beginnen met toetsen.

Afhankelijk van het resultaat bepaalt u wat er nog geleerd en geoefend moet worden.  Per klas of per student. NU Rekenen behandelt de domeinen uit de centrale examens. Elk domein heeft een vaste indeling, bestaande uit paragrafen en hoofdstukken.

De online leeromgeving biedt nu veel meer ruimte om te leren, oefenen en toetsen. Studenten hebben toegang tot alle opdrachten op de niveaus 1F/2F, 2F en 3F.

Uit de digitale Oefentoetsen volgt een studie-advies op maat: de student krijgt extra opdrachten en extra uitleg waarmee hij zichzelf kan verbeteren. In de nieuwe editie is de Examentraining verbeterd en sterk uitgebreid. Er is ook 3F-plusmateriaal beschikbaar voor aansluiting op het hbo.

Nieuw zijn de digitale hoofdstuktoetsen. Hierdoor houdt u meer tijd over om studenten optimaal te begeleiden. Daarnaast heeft u snel inzicht in de voortgang en resultaten van uw studenten via online dashboarding en monitoring. Nu werken met deze methode betekent straks optimaal voorbereid de beroepspraktijk in.

Wilt u producten van NU Rekenen 2e editie bestellen of
deze op de boekenlijst zetten?

Bekijk hier het assortiment en de prijzen voor 2018 >>

NU Rekenen 1e editie
Werkt u nog met NU Rekenen 1e editie en wilt u deze editie op de boekenlijst zetten? Bekijk hier het assortiment >>

 

Trainingen & Webinars van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die u op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en u wegwijs maken in de methode. Daarnaast geven we didactische verdiepingstrainingen waarin u stappen zet op het gebied van gedifferentieerd lesgeven. Tijdens de trainingen worden verschillende werkvormen ingezet waarmee u de vertaalslag maakt naar de praktijk. De trainingen worden uitgevoerd door bevlogen trainers met oog voor individu en de groep. 

Liever een training op uw eigen school? Neemt u dan contact op via: training@noordhoff.nl

Instructievideo’s

Maak kennis met onze instructievideo’s waarin wij u ondersteunen in het gebruik van onze online leeromgeving. Kies ‘Licentie & Activatie’, ‘Inrichting & Functionaliteit’, ‘Lesgeven & Innovatie’ of ‘Trainingen & Webinars’ voor meer uitleg per onderwerp.

Toegang digitaal lesmateriaal

Vraag nu uw beoordelingsmateriaal aan

Selecteer hieronder de materialen uit de nieuwste editie die u wilt beoordelen. Wilt u daarnaast ook producten uit andere jaren bestellen? Ga naar de webshop voor het complete overzicht.

Searchform
Titel
ISBN
Type product
Prijs per stuk
Aantal
9789001877798
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+
9789001877804
Combi-arrangement
Beoordelingsexemplaar
+

Nieuws

Nieuwsbrief NU Rekenen

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws over NU Rekenen
of ontwikkelingen op uw vakgebied rekenen?

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief.