De nieuwe Lijsters titels voor 2018 zijn beschikbaar

08-05-2018

De nieuwe Lijsters 2018 zijn beschikbaar! Ook dit jaar hebben we een mooie selectie gemaakt met boeken van topauteurs. Per leeftijdscategorie is een mooie nieuwe set van Vroege, Jonge en Grote Lijsters verschenen.

Dit zijn vijf toptitels voor € 21,95.

Ga naar onze nieuwe Lijsterwebsite voor meer informatie en bestellen >>

Grote Lijsters: Griet op de Beeck - Kom hier dat ik u kus
Ontdek de bestseller van de topauteur Griet op de Beeck. In dit boek staat de coming of age centraal met onderwerpen als voor jezelf kiezen en de gevolgen van een slechte jeugd. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid.

Genomineerd voor NS Publieksprijs 2015 - DWDD Boek van de maand - september 2014

Jonge Lijsters: Mel Wallis de Vries – Schuld
Met deze jeugdthriller zit je op het puntje van je stoel. Kort na elkaar plegen enkele leerlingen zelfmoord, waar geen verband tussen lijkt te zitten. Maar dan krijgt de 16-jarige Tess een brief die alles verandert: JIJ BENT DE VOLGENDE...

'Mel is by far de beste jeugdauteur van Nederland.' - Chicklit.nl

Vroege Lijsters: Caja Cazemier - Like me!
‘Like me!’ is een aangrijpend boek over pesten. Zilver wordt getagd in vervelende foto’s op Instagram en uitgescholden via Whatsapp. Bijna de hele klas doet mee, want Lizz maakt wel duidelijk dat wie nog met Zilver omgaat, er meteen uit ligt. Dit herkenbare boek geeft een realistische kijk op de eerste dagen van de middelbare school.

Zeer actueel en confronterend.