Talencongres Noordhoff Uitgevers op 8 februari 2018 in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

13-12-2017

Het programma voor het Talencongres 2018 is bekend! De dag start met Peter Heerschop en dan aan de slag. In de ochtend zijn er workshops voor docenten Duits, Engels, Frans en Nederlands. In de middag kunt u een intensievere training van 2 uur volgen.

Ochtend: opwarmen met Peter Heerschop en dan aan de slag
Na een enerverende start, verzorgd door cabaretier Peter Heerschop, gaat u samen met uw vakgenoten aan de slag in een van de workshops

Meld u nu aan >>

Middagprogramma: inspirerend trainingsaanbod en talenproeverij
s Middags kiest u een onderwerp waar u intensiever mee aan de slag in een twee uur durende training. Raak bijvoorbeeld geïnspireerd spreekvaardigheid, leesvaardigheid of formatief toetsen. Er is voor ieder wat wils en in alle trainingen staat de toepassing in de praktijk centraal. Welke training spreekt u aan? Lees hier het volledige aanbod.
 
Na de training is er tijd voor ontspanning. Tijdens de Talenproeverij kunt u na- en bijpraten met uw vakgenoten. Ook is dit een mooi moment om in gesprek te gaan met onze uitgevers, trainers, marketeers en adviseurs digitale leermiddelen.
 

Kortom wilt u:

  • geïnspireerd worden door onderwijstrends?
  • op de hoogte zijn van de laatste methode ontwikkelingen?
  • praktische handvatten en tips krijgen voor in uw lessen?
  • bijpraten en kennisdelen met vakgenoten?

Kom dan naar het Talencongres en meld u nu aan voor deze inspirerende en leerzame dag op een bijzondere locatie: de Rijtuigenloods in Amersfoort! 

Datum en tijd: 8 februari 2018, 9.30 uur - 16.30 uur
Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort


 

We zien u graag op 8 februari 2018!