Skip to Content
 

De Geschiedeniswerkplaats methodelicentie

In 2013 introduceerde Noordhoff Uitgevers de methodelicentie. Ook voor Geschiedeniswerkplaats. En met doorslaand succes!
 
Naast het reguliere aanbod, kunt u Geschiedeniswerkplaats ook als licentie bestellen. Al het beschikbare papieren en digitale lesmateriaal, voor een vaste prijs per leerling per jaar. Altijd kunnen schrijven in werkboeken. Altijd de nieuwste edities. En u kunt ieder jaar kiezen voor de ideale mix van boeken, computer en tablet om zo zelf te bepalen wat past bij uw manier van lesgeven.

De zes voordelen van de Geschiedeniswerkplaats methodelicentie:

 1. Altijd een compleet pakket met het beschikbare lesmateriaal
  U werkt altijd met een compleet pakket met het beschikbare papieren en digitale lesmateriaal van Geschiedeniswerkplaats voor een vaste prijs, per leerling per jaar. Vanaf schooljaar 2017-2018 wordt de toegang tot het digitale lesmateriaal uitgebreid.
  Voor Geschiedeniswerkplaats betekent dit dat in de onderbouwedities leerlingen nu de beschikking hebben over het digitale materiaal van alle niveaus en leerjaren. Dit geldt ook voor de Tweede Fase en voor vmbo bovenbouw. Een leerling in 3 havo kan nu bijvoorbeeld ook werken met het materiaal van de voorgaande leerjaren en een leerling uit havo 5 met het materiaal van havo 4 of vwo 4. Vmbo 4 leerlingen kunnen nu ook werken met het materiaal van vmbo 3.
 2. U bepaalt zelf het tempo van innovatie
  U kiest ieder jaar uw ideale mix van boeken, computer en tablet. U bepaalt zelf wat past bij uw manier van lesgeven en in welk tempo u innoveert.
 3. Altijd werken met de nieuwste edities
  Als er een nieuwe editie verschijnt, heeft u deze direct tot uw beschikking.
 4. Ieder jaar nieuwe werkboeken
  U krijgt ieder jaar nieuwe werkboeken, zodat uw leerlingen er gewoon in kunnen schrijven.
 5. Inclusief het Docentenpakket
  Altijd toegang tot toetsen, handleidingen, planningen en presentatiemateriaal voor het digitale schoolbord.
 6. Altijd mogelijkheid om met tablets te werken
  U kiest of en wanneer u start met tabletonderwijs. Met de Geschiedeniswerkplaats methodelicentie is alles mogelijk.

» Download hier de prijslijst methodelicentie Mens & Maatschappij 

Let op: gebruikersexemplaren maken geen onderdeel uit van de methodelicentie. Deze kunt u zelf aanvragen via de webcatalogus.

Bestellen Docentenpakket
Het Docentenpakket online bestelt u via docentenpakket.noordhoff.nl. U kunt aangeven in het bestelproces dat u start met de methodelicentie.

 

Wilt u meer weten over de methodelicentie?
Vraag dan een presentatie aan voor Geschiedeniswerkplaats van één van de accountmanagers van Noordhoff Uitgevers.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de afdeling Salessupport: 050-5226622, E salesvo@noordhoff.nl.