Skip to Content

Geheel digitaal: tabletonderwijs voor Getal & Ruimte Rekenen

Wij geloven dat een tablet niet zomaar een stuk technologie is. Het is een manier om leerlingen actiever te betrekken bij de lesstof. Getal & Ruimte Rekenen is volledig interactief beschikbaar op de tablet.

1. Interactief!

De app Studiekit biedt via een heldere navigatie online toegang tot de opdrachten, theorie en bronnen die bij Getal & Ruimte Rekenen horen. Ook kunt u eenvoudig videofragmenten afspelen. Zo wordt lesgeven echt interactief!
 

2. Meer dan een boek achter het glas

Maak handige notities, markeer belangrijke stukken tekst of gebruik de schrijf- en tekenoptie. Precies op de pagina en plek waar het hoort. Gemakkelijk en overzichtelijk.

3. Onderwijs op maat

Vanuit de app Studiekit switcht u eenvoudig naar Getal & Ruimte Rekenen Docentenpakket online, waar u de voortgang van uw klas of van een individuele leerling kunt volgen. Zo ziet u snel welke leerlingen extra uitleg of oefeningen nodig hebben en kunt u maatwerk bieden aan uw leerlingen.

4. Gemakkelijk switchen tussen boeken

In de app Studiekit kunt u eenvoudig switchen tussen de boeken. Bovendien onthoudt Studiekit waar u vandaan komt. Zo hoeft u niet opnieuw te navigeren naar de juiste pagina in het e-boek van Getal & Ruimte Rekenen.

5. Altijd de beschikking over de gedownloade boeken.

6. Optimaal en helder

De app Studiekit heeft een optimale performance, goede stabiliteit en heldere navigatie.

7. Verbeterde toegang

Verbeterde toegang; geen ingewikkelde registratiestappen meer.

8. Voor iOS

De app Studiekit is beschikbaar voor iOS

Presentatie aanvragen

Maak nu kennis met de app Studiekit die u bij uw methode Getal & Ruimte Rekenen kunt gebruiken. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Vraag een presentatie aan bij één van de accountmanagers van Noordhoff Uitgevers.